6 september - THE END


R.I.P Kurt Cobain !

jag tänkte bara tala om att denna blogg kommer läggas ner inom kort för jag har en annan som jag skriver om mina mål & mina känslor den är typ till mest för att jag ska kunna koma ihåg vad jag ska göra och vad jag ska kämpa med , me det kommer ju finnas lite annat skoj på den med förutom massa depp inlägg haha. Men då vet ni hur det ligger till,eller hur ?

- ja precis !

Vi syns !

NYA - josefinelindhakarlsson.blogg.se
igga designen den riktiga är på väg.


ja det är onsdag

hjesan , nu tänktre jag att jag skulle slänga in ett litet inlägg så inte min kära underbara natha blir galen totalt här haha, men idag ska vi jag och natha åka till stockholm och göra lite saker, sen får vi se vad som händer i kväll i morgon blir det i alla fall skola för mig :)

nu orkar jag inte skriva mera men lyssna på min drog låt takida - never alone always alone (L)

-

eftersom att josefine lindha therese karlsson inte är den bästa på att uppdatera tänkte faktiskt jag att jag skulle gästblogga så inte alla undrar vart josefin håller hus, men hon lever och är hel men inte den piggaste på att blogga. och kommer nog ta några dagar till innan hon kommer komma tillbacka så man kan på ungefären säga att det kommer bli torrt till josefin kommer tillbacka, så lika bra att skriva ett inlägg så inte bloggen torkar ut. Så nu blir det film dax och sedan sova och ni får gärna besöka min blogg som nog är dubbelt så torr som kära josefins, men bara att kika så kommer det nog upp ett inlägg lite då och då www.nathalieevanzoelen.blogg.se kram / nathalite

RSS 2.0